Adamićeva 24/II, Rijeka

+385 (51) 332 358

Nazovite nas

+385 (51) 332 358

Radno vrijeme

Mon-Sat: 9:00 A.M - 5:00 PM Sun: Closed

Naručite se

Your perfect smile is a click away!

Preventivna dentalna medicina

U preventivnu terapiju su uključeni svi od dječje dobi, trudnica, odraslih i svih ostalih, počevši od nerođene djece jer briga za njihovo zdravlje počinje još u majčinom trbuhu. U našoj ordinaciji za svakog pacijenta radimo individualni pristup i procijenu faktora rizika na temelju anamneze i uzimanja ineksa plaka,ineksa krvarenja i pomičnosti zuba.Prema dobivenim vrijednostima pacijenti se mogu svrstati u određene rizične skupine te zatim dobiju primjerenu terapiju.Osnova svega je adekvatna oralna higijena i o tome svakog pacijenta individualno podučavamo.Također postoji i mogućnost rada u grupama što se preporuča za djecu.
Preventivni postupci uključuju metode četkanja i pranja zubi, fluoridaciju, pečačenje fisura, terapiju početnih karijesa s biokompatibilnim materijalima koji ispuštaju fluor te imaju bakteriostatsko djelovanje.Osim toga potiču remineralizaciju dentina.
Za premazivanje zuba osim standardnog korištenja gela ili tekućine na bazi fluora u našoj ordinaciji koriste se posebne paste na bazi kalcija koje smanjuju pojavu karijesa, te čine caklinu glatkom i sjajnom.

Rezultati kojima možete vjerovati.

Uvjerite se sami
Before ImageAfter Image

Što naši klijenti misle o nama

Osmijesi na koje se ponosimo!