Adamićeva 24/II, Rijeka

+385 (51) 332 358

Nazovite nas

+385 (51) 332 358

Radno vrijeme

Mon-Sat: 9:00 A.M - 5:00 PM Sun: Closed

Naručite se

Your perfect smile is a click away!

CURAPROX SONIČNA ČETKICA

Curaprox “Hydrosonic Black is White” sonična četkica je nova generacija sonične zubne četkice s hidrodinamičnim učinkom. Hidrodinamički učinak kojeg ova četkica proizvodi osigurava potpuno oralno zdravlje i pruža neopisiv osjećaj čistoće zuba.

ŠTO JE HIDRODINAMIČKI UČINAK?

U usnoj šupljini kao vodenom mediju zbog prisutnosti sline, mehaničkim pokretanjem vlakana u smjeru lijevo- desno (32000-42000 pokretaja u minuti), stvaraju se sonične vibracije koje se prenose na čestice sline u usnoj šupljini. Uz dodatak čestica paste i čestica zraka, dolazi do miješanja tih čestica i stvaranja snažne hidrodinamične sile koja utječe na raskid veza među bakterijama iz plaka, čime on postaje bezopasan. Upravo je ovaj hidrodinamički učinak Hydrosonic četkice zaslužan i za čišćenje međuzubnih prostora, kao i parodontalnih džepova koji su inače nepristupačni. Hidrodinamičkim učinkom se na nježan način osigurava izvrsna higijena zuba i desni, dok mekana i nježna CUREN vlakna, uz ispravno korištenje, sprječavaju moguće ozljede zuba ili desni.

PO ČEMU JE DRUGAČIJA OD OSTALIH SONIČNIH ČETKICA?

Sonične četkice su najučinkovitija sredstva za održavanje odlične oralne higijene ali na tržištu već postoji znatan broj takvih proizvoda, pa se postavlja pitanje kako ih razlikovati i kako odabrati najbolju? Jedan od najvažnijih dijelova četkice za zube, obične ili električne, jesu veličina glave četkice i njezina vlakna. Hydrosonic koristi iznimno mekana i tanka CUREN vlakna koja su odgovorna za odlučujuću razliku. Glava Hydrosonic sonične četkice ima CUREN vlakna debljine samo 0,15 mm u promjeru.

ERGONOMSKA DRŠKA POD KUTEM OD 45 STUPNJEVA

Zahvaljujući osmerokutnoj ergonomskoj dršci, Hydrosonic soničnu četkicu je moguće jednostavno postaviti pod ispravnim kutom i tako osigurati pravilan pristup zubima i desnima kako bi se postigli savršeni rezultati prilikom svakog četkanja. Curaprox Hydrosonic četkica dolazi u kompletu s dva zamjenska nastavka, zubnom pastom Black Is White 90 ml, etuijem za putovanja, postoljem za punjenje i uputama za korištenje.

BLACK IS WHITE PASTA ZA ZUBE

Za pružanje potpunog doživljaja čistoće, uz soničnu četkicu dolazi i Black Is White pasta za zube s aktivnim ugljikom. Aktivni ugljik apsorbira čestice koje uzrokuju obojenje zuba i nježno ih uklanja bez oštećivanja cakline zuba, a krajnji rezultat je bijlji osmijeh. Nije abrazivna,biokompatibilna je i sadrži samo prirodne sastojke, bez triklosana, čestica plastike i kemijskih izbjeljivača. Preporučuje se za sonično četkanje jer se ne pjeni i primjenjiva je za svakodnevnu uporabu.

Časopis “Smile”